Şeytanın Bacağını (Veya Ayağını) Kırmak Ne Demek? Şeytanın Bacağını (Veya Ayağını) Kırmak Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Şeytanın Bacağını (Veya Ayağını) Kırmak ne demek? Şeytanın Bacağını (Veya Ayağını) Kırmak kelimesi nasıl yazılır? Şeytanın Bacağını (Veya Ayağını) Kırmak kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Şeytanın Bacağını (Veya Ayağını) Kırmak kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Şeytanın Bacağını (Veya Ayağını) Kırmak Ne Demek?

Şeytanın Bacağını (Veya Ayağını) Kırmak Ne Demek? Şeytanın Bacağını (Veya Ayağını) Kırmak Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:Herhangi Bir Sebeple Yapılmayan Bir İşe Başlamak Veya Gidilmeyen Bir Yere Gitmek
Uğursuzluğu, Şanssızlığı, Aksiliği Yenmek

Şeytanın Bacağını (Veya Ayağını) Kırmak Kelimesi Nasıl Yazılır? Şeytanın Bacağını (Veya Ayağını) Kırmak Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Şeytanın Bacağını (Veya Ayağını) Kırmak

Şeytanın Bacağını (Veya Ayağını) Kırmak kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Şeytanın Bacağını (Veya Ayağını) Kırmak ne demek? Şeytanın Bacağını (Veya Ayağını) Kırmak kelimesi nasıl yazılır? Şeytanın Bacağını (Veya Ayağını) Kırmak kökeni nedir? Şeytanın Bacağını (Veya Ayağını) Kırmak kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır